Utstyr

DIY Distress ink

Jeg fikk endelig prøvd meg på å gjøre dette skikkelig. Sist jeg prøvde fant jeg fort ut at det ikke kunne være riktig. Så fikk litt youtube opplæring som jeg fikk tilsendt av en søt leser. Nå tror jeg at jeg har fått det til.

Finest før eller etter? Har dere prøvd distress ink før?

Hobby innkjøp 12.04

Hei søte dere. Var så mange gøye spm og utfordringer på forrige innlegget mitt. Gleder meg så til å svare på dem. Tenker det kommer imorgen eller lørdag. 

Har dere hatt en fin torsdag? Jeg har vært litt i Stokke sentrum, der har de nemmelig en liten (egentlig veldig stor) hobby butikk, og der var jeg vist i en time. Kom heldigvis ut med litt spennende ting! Gjorde også en naturfagsrapport på 20 min idag. Jeg pleier å bruke minst 4-7 timer på en rapport. Så vet ikke helt hva som skjedde. //lim - hobbyhagen //nagler/diamanter- hobbyhagen // distress ink- hobbyhagen // stempler- hobbyhagen // decoupagelim - hobbyhagen // glitter - notabene //scrapbook bok - notabene // det jeg ikke vet hva er, men som var på tilbud - notabene // lim - nille

Imorgen skal jeg vise dere russebuksa mi! Jeg har ordnet litt på den idag, og tror den ble ganske unik. Hva gjør dere idag? Jeg koser meg med gossip girl, nagler/diamanter og grønnsaker m/dipp. 

Søstrene Grenes

 

Elsker den butikken! Se hva jeg kjøpte der på mandag. Masse søte farger. Også er det jo så billig!// 4,- for skje // 6,24,- for bånd // 9,84,- for stempel // 4,- for "bokbind/gavepapir/papir".

Ikke lenge før jeg har brukt alt opp. 

Flere som har merket at søstrene Grenes er en genial butikk for oss som liker dill?

Hobby utstyr

Er en del som har svart på spørreundersøkelsen jeg la ut. En del ønsket at jeg skulle blogge litt mer om hobby utstyret jeg har. Noen vil kanskje syntes jeg har mye utstyr og noen syns kanksje det er lite. For meg er det selvfølgelig alt for lite, men jeg må jo bruke det jeg kjøper også!

Tenkte jeg kunne vise litt av tingene jeg bruker og hvordan jeg sorterer dem.

Her ser dere utstyr som forskjellige bånd, lim, farger, fjær, perler, stempler, maling, tags, knapper og litt annet småtteri. 

Jeg har en egen gina tricot bag som jeg samler ting som jeg kan bruke til noe. F.eks gamle mat emballasjer, bokser, syltetøyglass osv. Jeg skal blant annet bruke den coca cola eska til noe.

Så har jeg en "skoeske" som jeg bruker til decoupage utstyret mitt. Ønsker meg sårt noen nye servietter! 

En eske med ting jeg bruker ofte. Litt uoversiktlig. 

En eske med stemplene mine.

En eske med bånd.Og en eske med ark og litt scrapbooking ting. 

Ønsker dere et mer utdypet innlegg så må dere si ifra! Så skal jeg lage det. 

Jeg bruker veldig mye maling, bånd (silke og blonde), stempler og selvfølgelig decoupage limet mitt! Derfor jeg har mest av disse tingene. Men håper at samlingen min bare vil vokse. Kjøper som regel noe nytt når lønninga kommer, men da har jeg en tendens til å prioritere bort mat. Og det vet jeg jo at ikke er så lurt! 

Har du mye hobby utstyr?

Hva trenger man av kjøkken utstyr.

Dere er så søte! Smiler fra øre til øre her jeg sitter og leser kommentarene deres og ser statistikken stiger og stiger. Hadde aldri trodd dette da jeg opprettet denne bloggen. Har blogget uavhenget i 7 år nå på kanskje 10 forskjellige blogger. Endelig har jeg funnet det som reflekterer meg best og elsker at jeg kan dele det med andre. Kommenterer tilbake så fort jeg har muligheten! 

Hva trenger man på kjøkkenet? Utenom bord og stoler, skap og benk!

Jeg har tenkt lenge på at jeg vil lage et innlegg hvor jeg gir litt tips om hva som er greit å ha når du skal flytte i egen leilighet. Første året på videregående bodde jeg på et internat rom, da var det ikke så mye jeg trengte av utstyr. Men andre året mitt bodde jeg på en liten hybel og da måtte jeg begynne å ønske meg en del utstyr. Og nå i år så bor jeg og en venninne i leilighet så nå trenger vi også en del utstyr. Jeg vil anbefale å ha alt. Men et sted må man starte. 

Viktigst: komfyr, stekeovn, kjøleskap, stekepanne, gryter, ildfast form, stekebrett, vannkoker, bakebolle, sil/dørslag, rivjern, boksåpner, skjærefjøl, div kniver, øse, litermål, kjøkkenvekt, sleiv, slikkepott, stekespade, pensel, potet skreller, visp, håndmikser/kjøkkenmaskin, ostehøvel, salt og pepper bøsser, kaffetrakter, bestikk, tallerkener, glass, kopper, skåler, rist til ovnen, oppvaskbørste, grytekluter, gryteunderlag, kjøkkenhåndkle. 

Kjekt å ha: kokebøker, blender, pølseklype, timer, kaffekanne, is skje, runde former av metall, pepperkakeformer, saks, toastjern, vaffeljern, mikrobølgeovn, oppbevaringsbokser, vannmugge, salatbolle, steketermometer, kjevle, hvitløkspresse, brød boks. Det var det meste jeg kom på nå. Kommer nok helt sikkert på mer etterhvert. Da oppdaterer jeg innlegget. Skrik ut i kommentarfeltet om jeg har glemt noe! 

 

Hjørdis Isabell

Hjørdis Isabell

19, Kristiansand

Studerer reiselivsledelse på Bali fra aug-des :) Bloggen blir en "dagbok" fra eventyret på Bali.

Kategorier

Arkiv

hits