Mat

Smoothiemix

Her kommer et lite søndagsmorgen tips. Desverre er de fleste butikker stengt, så dere får ikke løpt å kjøpt. Da får dere spare tipset til en annen dag dere skulle få lyst på noe godt. 

Du trenger: 

Blender, eplejuice og smoothiemix. 

Hell oppi eplejuicen. 

Så heller du oppi smoothiemixen.

Og mixer alt sammen.

Heller det i glass, og nyter det ute i sola.Har dere noen andre gode smoothie oppskrifter?

Smoothie

Dette innlegget postet jeg egentlig for en stund siden. Men holder på å rydde litt i kategoriene, og da flyttet jeg dette innlegget. Og da havnet det plutselig øverst. Syns det var litt rart..

Jeg er fortsatt på jobb. Men kan jo dele en smoothie oppskrift med dere så lenge. Pleier å lage denne hvis vi har noen veldig modne bananer, eller hvis jeg vil føle meg litt sunn. Jeg vet ikke helt om det er så veldig sunt, men later som det jeg. 

Alt du trenger en en blender, en banan, en youghurt, litt havrekli og bittelitt sjokoladesaus. (Det er den usunne delen. Men jeg bruker litt allikevel.)

Bland alt sammen i blenderen. 

Og kjør på til den er jevn. Drikk og smil, det gjorde jeg : ) 

Deilig frukt

Hei dere. Håper dere har hatt en like bra påske som meg. Jeg har fått gjort litt av det jeg ville, men ikke så mye hobby ting som jeg hadde ønsket. Så det ble ikke så mange innlegg på bloggen som jeg og kanskje dere også forventet. Jeg kom hjem fra Kristiansand på søndag. Men den dagen var ikke så fin som den skulle være. Jeg kjørte bortover e18 fra Kristiansand til Vestfold da registreringsreima på bilen min tydeligvis gikk i stykker. Det resulterte i at bilen min bare stoppet der halvannen time hjemmefra og jeg aner jo virkelig ingenting om bil. Pappa og mamma kjørte bort til meg for å se om det bare var batteriet som var flatt, men etter et par timer fikk vi falken til å komme å hente bilen og pappa og de kjørte meg til kjæresten min. Kjente tårene hadde lyst å ut da jeg så falken kjøre med lille blå (bilen min) på planet. Og det blir jo veldig dyrt og skulle fikse den reima. Så påskeferien endte i en liten skuffelse for min del. Men så ble den en positiv dag igår når kjæresten min ble 21 år. Da koste vi oss. 

Idag vil jeg bare anbefale dere frukt fremfor godteri. Det er så mye man faktisk kan gjøre med frukt og selv elsker jeg det. For en stund tilbake koste meg og samboeren min oss med god frukt og vanilje saus ute på hverandaen i fin været. Idag bøtter det ned med regn, så idag passer det bedre med (godteri) og tv titting. 

Se så søtt det blir hvis man bruker en sånn utstikker/kakemennform til å kutte ut litt frukt. Også litt vaniljesaus på toppen. Deilig! 

Frukt eller godteri?

(Meg og sambo kjøpte forresten sånn lille påskeegg for 16,- idag, til vanlig koster de 49,- så hvis du liker det veldig godt eller annet påskegodt,  vil jeg anbefale å hamstre på kiwi! Ps. ikke sikkert det er på alle kiwi da.)

American cookies

Jeg vil anbefale dere å gå inn på denne søte bloggen og lage samme oppskrift som jeg har prøvd meg på idag. De ble utrolig gode. 

anjaogandrea.blogg.no (får fortsatt ikke lagt inn lenker. irriterende)Flere som har bakt litt i påska? 

Wok oppskrift

Tenkte jeg ville dele middagen min med dere. Hadde planer om å dele en del middager for studenter her på bloggen, men det har det blitt veldig lite av. Idag lagde jeg meg middag alene for første gang på lenge, alltid hvis ikke samboeren min er her så er jeg så giddalaus at jeg bare tar noe lett usunt noe! 

Men idag så lagde jeg meg wok, fra bunnen av. Og den var veldig god! 

Jeg måtte lage den i gryta, men det går også helt fint. Begynn med de grønnsakene som tar lengst tid. Som brokkoli og gulerøtter. Fres det i gryta med litt olje.

I mens skjærer du opp resten av grønnsakene du ønsker å bruke. 

Og kjøttet. Jeg brukte laksefilet fra kiwi. De som de har som fredagstilbud vet dere?

Så steker du det mens du lar gulerøtter eller annet frese i gryta/wokpanna.

Nå det som tar lang tid er mykt kan du putte i resten av grønnsakene og til slutt fisken/kjøttet. 

Og server i en skål! Det kan også være godt med wok saus oppå, jeg hadde ikke det idag.

¨

Her er en pris oversikt. Alt har jeg handlet på kiwi og dette er sånn ca priser. Brukte også bare 20-25 min, så det gikk jo relativt fort? 

Liker du wok?

Mmmm!

Idag har jeg hatt den beste lunsj/middagen på lenge. Den bestod av pannekaker, is, jordbær, blåbær og sjokolade. Vi koste oss virkelig. Og det fortjente vi! 

 

Først pannekake.

Fyll på is, jordbær og blåbær.

Topp med smeltet sjokolade.Og nyt!

Så ikke det godt ut?

Fredags snacks

Jeg er blitt god til å velge sunnere allternativer. Ikke bare når det gjelder middag og lunsj, men også kveldskosen. Det blir fortsatt litt usunt, men hva gjør vel det?Istedenfor sjokolade eller is på fredagskvelden ble det frukt og youghurt. Åh, det er så utrolig godt! 

Hva liker du best som kveldskos?

Hjørdis Isabell

Hjørdis Isabell

19, Kristiansand

Studerer reiselivsledelse på Bali fra aug-des :) Bloggen blir en "dagbok" fra eventyret på Bali.

Kategorier

Arkiv

hits