Annet

Byttet bloggplattform

På grunn av dårlig utviklet blogg app har jeg valgt å bytte blogg plattform. Håper dere følger meg på den nye bloggen som er stucksomstudent.wordpress.com . Samme adresse bare wordpress istedet. Håper det blir bedre blogginnlegg fremover.

Stucksomstudent.wordpress.com

Sommerferie

Jeg koser meg. Sitter hjemme alene og planlegger sommeren med fyr i peisen, stearinlys, film, skive med jordbær og chips. Under et deilig pledd. Noen som sa sommer? Føles ut som vinter med sommerstemning.

Tror det kommer til å bli en sommer full av mye gøy. Og kommer nok en del diy i løpet av tiden hjemme. Gled dere med meg.

Meg og lillesøster på eksamensfest på torsdag.

Har dere mange planer for sommerferien?

Snart tilbake

Gleder meg til å dele litt med dere igjen. Jeg har pakket hjem en del av hobby tingene mine og snart flytter jeg også hjem for sommerferie. Tredje året på videregående er overstått og tre eksamener er bestått ( krysser fingrene for at alle er), mye jobb er unnagjort og endelig har jeg fått litt tid sammen med kjæresten min som har bodd borte herifra i ti mnd. Nå er jeg klar for ferie, jobb og blogg :) og ikke minst mine herlige venniner hjemme og familie. Det skal bli så deilig. Håper dere fortsetter å titte innom, håper jeg klarer å inspirere dere litt i sommer.

Bursdagsbarn

Idag blir jeg hele 19år. Begynner å skjønne hvorfor alle klager så på at de blir gamle, føler jeg gjør det selv. Tiden går så fort!

Jeg valgte å stå opp litt senere idag fordi jeg ikke skal ha tentmensfremføring før halv 2. Passer meg midt i blinken egentlig. Men min søte samboer som stod opp tidlig for å gå på skolen hadde laget ferdig frokost til meg, som stod i kjøleskapet da jeg skulle finne noe å ha på brødskivene mine. Det ble et enkelt valg, og veldig godt! Du er god Solveig.

Litt uklart bilde, men det veier opp for t det første av meg var litt for klart. Man ser jo alt... Ha en fin dag søte dere.

Russedåp

Hei dere 

Hadde planlagt en del innlegg idag. Men har vært så opptatt og ble litt nedfor da pappa fortalte meg at det vil koste 17000,- å fikse bilen min /hans. Så jeg mistet lysten på å blogge idag. Kan heller komme med noe imorgen. Håper dere har hatt en fin dag. Jeg har det, bortsett fra at nå er jeg litt lei meg pga bilen. Er iallfall utrolig takknemmlig for at pappaen min har lyst å ordne dette. Jeg spurte han om det var verdt å fikse den, så sa han. Nei det er ikke verdt det, men du er verdt det. Takk beste pappa ♥ 

Lappet forresten sykkelen min idag. Og pappa sa jeg måtte vise dere hvordan dere lapper sykkelen, er sikkert noen der ute som ikke kan det? Men, med all oljen over hendene og vann over alt, ble det litt vanskelig. Men dere skal få litt bilder fra dagen min. Egentlig en dag fylt med glede, latter, moroskap og ekkelhet. Russen skulle døpes. Og det skulle gjøres gjennom å dyppe hodet/ansiktet ned i en brukt do. Med dopair, saltvann og øl. Og for de som IKKE drikker øl eller pleier dette til vanlig, er dette ganske ekkelt. Here we go!
Ble døpt til (regnskaps) FùRHER- ikke vet jeg helt hvorfor. Også får dere en liten sneak peak på russebuksen min, den er heldigvis snart ferdig. 
Lurer på hvordan deres dag har vært og om det bare er meg som har en dum bil som bare blir ødelagt?

God påske

God påske søte dere!

I ferien kommer det mye gøy! Jeg må bare komme meg til Kristiansand først. Så skal jeg få laget en del ting som står på prioritets lista mi. Håper dere gleder dere, for det gjør jeg :) Husk å feire påsken for det den handler om.

Spørreskjema

Jeg har lagt til et spørre sjema under det første innlegget. Hadde blitt glad om dere ville tatt dere tid til å bare svare fort på det. Slik at jeg kan gjøre bloggen bedre. Dette er kanskje mest for mine faste lesere. Men alle kan svare.

Har skrevet inn noen eksempler, men skriv det dere føler for. Og dere kan skrive så mye dere vil. Kritikk også! Burde hatt et spørsmål som handlet om kritikk. Får ta det neste gang. Ps. Er bare jeg som kan se det dere har svart.

Side cut

Klippet meg side cut igår, skikkelig impulsivt! Men angrer ikke.

Hva syns du om side cut?

hits