Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sholahopsjolahei

Det går hett for seg med oppgaver. Etter at den ene nesten er ferdig er det på an igjen med to til og enda en. Dagene går til skoleoppgaver og hjemmeksamen. Google translate sammen med masse godteri har vært min trøst idag.

Jeg hamstret inn trøste godteri fordi jeg ikke klarte å konsentrere meg med å lese engelsk pensum. Men godteriet hjalp ikke. Får så dårlig samvittighet når jeg spiser godteri, skulle ønske jeg ikke fikk det. Spiste ikke alt dette altså, har en snickers igjen.

Etter noen timer gav jeg rett og slett opp, nation and nationalism meg i rompa. Og meg og Monika tok en lang - bokstavelig talt lang pause fra oppgave skriving. Vi dro for å vokse oss. Og det skulle vi ikke gjort. Noen timer senere er vi noen hår mindre men såre og forferdelige. Man får lide for skjønnheten sies det. Hadde man bare hatt noe skjønnhet å lide for.

Vi ble til slutt ferdige med hyl og tårer og kjørte hjemover. På hjemveien kjøpte vi middag som vi åt i senga! Hva skjer med verden?

Jeg blir nok i senga de neste tre ukene. Frem til alt av innleveringer og eksamener er ferdig. Og om en mnd er vi på norsk jord. Vil ikke....

3 kommentarer

01.11.2012 kl.17:31

Du klart deg nok fint. Ha en fortsatt fin dag. Klem fra tante og onkel

Farfar og Farmor

19.11.2012 kl.21:46

Du er heldig som opplever så mye . Nå gleder vi oss alt til å se deg igjen

Skriv en ny kommentar

hits