Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nightmare

Idag har vært en spesiell dag. Mens jeg stod og ordnet meg i dag tidlig hørte jeg plutselig et skrik fra Monika som gikk rundt å spiste på frokostblandinga si. Noen minutter senere skriker jeg også, på undersiden av trappa opp til andre etasje sitter det en edderkopp. Ikke en liten søt en som jeg vanligvis ikke hadde brydd meg så mye om. Men denne er stor, og øynene som sitter midt på hodet stirrer intenst. Jeg bestemmer meg ganske fort for at jeg må drepe den, hvis ikke kommer ingen av de andre til å sette foten sin i villaen igjen. Men jeg skjelver så jeg nesten tisser på meg og har ingen plan om hvordan jeg skal få tatt den. Klokka blir fem over åtte og vi er seint ute til eksamens utleveringa. Men edderkoppen må dø, og det gjør den. Etter at jeg har tatt den tomme 19 liters vanndunken vår og presset den rundt helt til den blir skvist. Og vi kan gå trugt til skolen og få hjemmeeksamen. Lenge siden jeg har vært så redd for et dyr!

Og hvis noen tør å påstå at denne er liten, skal jeg vekke den til live, fore den opp og legge den personlig i senga dems! Da kan jeg love den ikke er så liten lengre. Litt frykt for at resten av familien skal komme siden jeg drepte den...


Nå er klokka 02.06 og jeg er klar for å ta natta. Det har vært en lang dag men en veldig fin dag. Håper på en produktiv uke hvor jeg kommer meg igjennom hjemmeeksamen i flerkulturell forståelse. Krysser fingrene for at det går bra.

Idag har vi vært sammen med bestejentene og lagd god middag og kost oss sammen med mye snikksnakk. Dere er gullverdt <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits