Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ayana resort

Vi har begynt med et nytt fag i studiet som heter serviceledelse. Det virker kjempe spennende og det er den første timen jeg har fått med meg så å si alt i en forelesning. Det har vært en lang dag, vi dro blandt annet på en fieldtrip med klassen til Balis mest lukseriøse resort etter forelesningen. Det er så gøy å få ta del i slike ting, og det er det som gjør studiet på Bali så spesielt.

Romantisk middag for to. Ja takk, kjære kom hit og ha middag sammen med meg. De har også en egen brygge hvor de kun har ett bord per kveld. Her er det første mann til mølla, og bordet bookes ofte mange mnd i forveien og brukes mye til frieri og anledninger. Romantisk! (bildet av bryggen er hentet fra flickr)

Resortet er mest kjent for sine mange bryllup. De har tre "kapeller" man kan ha giftemålet, og en stor hage hvor man kan ha fest etterpå. Jeg ble overlykkelig da jeg så at det var et par som feiret dagen sin i denne hagen. Og med perfekt utsikt fra middagsbordet fulgte jeg nøye med på tingene som ble gjort i bryllupet og snek til meg en del bilder, som ble veldig uklare pga lyset. Gleder meg så til det er min tur til å ha en perfekt dag!

Rock bar, en kjent bar som ligger på en klippe akkurat i utkanten av havet. Heldigvis var det ikke lang kø ned til baren og vi fikk ta en tur ned for å kikke. Her er det helt normalt at det er minst en time kø for å komme ned. Det er ikke så mange plasser, og en veldig eksklusiv og populær plass. Hit må jeg igjen!

Vi spiste også middag på en v de tretten resturantene (tallet er inkludert barer). Til og være et så fint resort tror jeg ikke maten begeistret så alt for mye. Noe gikk ned og noe ble værende igjen. Sjokolademoussen og hvitløksbrødet gikk iallfall ned, om ikke sammen.

Deler av det "normle" rommet. Til 3000,- natta. Tenk hvordan suitene og delux rommene er da!

Jeg kunne godt ha bodd her noen uker. Tror virkelig man kan bo på området og vil absolutt kalle dette et resort som tilfredsstiller de fleste behov. Bring me back!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits