Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shinta house

Igår hadde jeg eksamen i flerkulturell forståelse. Orientalismen, Levinas, flerkulturalitet og etnisitetvar det jeg valgte å skrive om. Krysser fingrene for en god karakter.

Etter eksamen hadde vi planlagt at vi skulle sole oss, men det var første dag med regn hittil, hvis man ikke regner med de to minuttene med styrt regn torsdagskvelden. Så det ble ikke noe strand. Ikke noe massasje og bare tid til å sitte inne å kjede oss. Så vi kjørte like godt bort å spurte om ikke vi kunne flytte inn i villaen "idag -fredag" istedet for lørdag. Og det kunne vi!

Byebye hotellrom, hello villa!

Meg og Monika på scooter med pakkenellikene våre... Det ble et par turer :)

Vi fikk pakket ut litt, også gikk strømmen. Typisk. All alone i den lille verden og ingen anelse hvor sikring skapet er i mørket! Jeg fant det til slutt og fikk skrudd på sikringen igjen, bruker nordmenn så mye strøm???

Fredag, er jentetid og Hilde og Marita tid! Så vi dro alle sammen og spiste. Det tok drit lang tid før vi fikk drikke og maten, men den var veldig god!

Biff <3 andre gangen jeg spiser det her nede. Har ikke dødd enda av syke dyr!

Senere på kvelden hadde vi kosekveld/iskveld i villaen. Nydelig.

Idag lørdag. Har vi pakket ut og kommet oss litt igang i vårt nye hjem. Vi har vært på carrefour å stor handlet. Jeg har til og med handlet dyne. Men den skal min kjære søster få lov å låne når hun kommer om en halv time sammen med foreldrene mine. Gleder meg!

Jeg er veldig fornøyd med rommet mitt. Tror jeg skal få det fint her sammen med alle tingene mine *kremt kremt *.

Nå lager Cathrine første middag i vårt nye hjem, men jeg får ikke smakt for jeg skal straks dra å hente besøket mitt på flyplassen. Håper dere får en fin lørdags kveld :)

Én kommentar

STINA.BLOGG.NO

29.09.2012 kl.13:15

Fine bilder :)

Klem :)

Skriv en ny kommentar

hits